Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Sporting CP (0-3) || Champions League 2022/2023

Woensdag 7 september 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Eintracht Frankfurt het woensdag 7 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Sporting CP (0-3)

Het Champions League duel tussen Eintracht Frankfurt en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door M. Edwards, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Trincao op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee N. Santos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Orel Grinfeeld, waardoor Sporting CP een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Eintracht Frankfurt - Sporting CP 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor H. Morita Sporting CP
38' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor E. Ndicka Eintracht Frankfurt
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel L. Pellegrini voor C. Lenz Eintracht Frankfurt
52' Wissel Sporting CP Wissel Neto voor J. St. Juste Sporting CP
55' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor K. Jakic Eintracht Frankfurt
65' Doelpunt Sporting CP Doelpunt M. Edwards met assist van H. Morita Sporting CP 0-1
66' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel R. Borre voor J. Dina Ebimbe Eintracht Frankfurt
67' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Trincao met assist van M. Edwards Sporting CP 0-2
73' Wissel Sporting CP Wissel Rochinha voor M. Edwards Sporting CP
74' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel L. Alario voor J. Lindstrom Eintracht Frankfurt
79' Wissel Sporting CP Wissel N. Santos voor Pedro Goncalves Sporting CP
79' Wissel Sporting CP Wissel Paulinho voor Trincao Sporting CP
82' Doelpunt Sporting CP Doelpunt N. Santos met assist van P. Porro Sporting CP 0-3
83' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel A. Knauff voor K. Jakic Eintracht Frankfurt
83' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Hasebe voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Sporting CP
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Sporting CP
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Oliver Glasner
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Sporting CP

Eintracht Frankfurt en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Orel Grinfeeld en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Eintracht Frankfurt en Sporting CP elkaar treffen in de Champions League.