Nabeschouwing F91 Dudelange - Tirana (1-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 6 juli 2022 - 19:30 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt F91 Dudelange het woensdag 6 juli 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Tirana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Nosbaum in Dudelange.

Via de F91 Dudelange - Tirana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Tirana (1-0)

Het Champions League duel tussen F91 Dudelange en Tirana is onder leiding van scheidsrechter Rohit Saggi geëindigd in een 1-0 overwinning voor F91 Dudelange. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Kirch van F91 Dudelange. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 54e minuut het veld moest verlaten. In de 68e minuut kreeg V. Limaj van Tirana voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Tirana de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd in de 71e minuut gemaakt door Mohcine Hassan waardoor F91 Dudelange met 1-0 aan de leiding kwam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor F91 Dudelange uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE F91 Dudelange - Tirana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Tirana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Kirch F91 Dudelange
54' Tweede gele kaart F91 Dudelange Tweede gele kaart voor M. Kirch F91 Dudelange
60' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Stumpf voor S. Hadji F91 Dudelange
60' Wissel F91 Dudelange Wissel S. Ouassiero voor E. Gashi F91 Dudelange
62' Gele kaart Tirana Gele kaart voor E. Totre Tirana
65' Gele kaart Tirana Gele kaart voor V. Limaj Tirana
68' Tweede gele kaart Tirana Tweede gele kaart voor V. Limaj Tirana
71' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt Mohcine Hassan F91 Dudelange 1-0
76' Wissel F91 Dudelange Wissel Vova voor F. Bojić F91 Dudelange
77' Wissel Tirana Wissel F. Hasani voor Devid Tirana
82' Wissel F91 Dudelange Wissel Ninte Junior voor Mohcine Hassan F91 Dudelange
82' Wissel F91 Dudelange Wissel H. Antunes voor D. Sinani F91 Dudelange
85' Wissel Tirana Wissel K. Qefalija voor E. Totre Tirana
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Tirana
Opstellingen F91 Dudelange - Tirana
De opstellingen van F91 Dudelange en Tirana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Tirana zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.