Nabeschouwing Ferencváros - Qarabağ (1-3) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 9 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Ferencváros het dinsdag 9 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Qarabağ (1-3)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-3 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Zoubir, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Wadji op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Qarabağ, waarmee I. Wadji zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed A. Traore iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ferencváros werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Ferencváros echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Qarabağ.

LIVE Ferencváros - Qarabağ 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Qarabağ Doelpunt A. Zoubir met assist van Kady Qarabağ 0-1
30' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor R. Thelander Ferencváros
31' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Jankovic Qarabağ
34' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor F. Boli Ferencváros
51' Wissel Ferencváros Wissel B. Vecsei voor A. Esiti Ferencváros
51' Wissel Ferencváros Wissel M. Knoester voor A. Kovacevic Ferencváros
54' Doelpunt Qarabağ Doelpunt I. Wadji met assist van Kady Qarabağ 0-2
58' Wissel Qarabağ Wissel Richard voor M. Jankovic Qarabağ
61' Wissel Ferencváros Wissel R. Mmaee voor F. Boli Ferencváros
62' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor T. Bayramov Qarabağ
78' Doelpunt Qarabağ Doelpunt I. Wadji met assist van R. Sheydayev Qarabağ 0-3
82' Wissel Qarabağ Wissel Owusu voor I. Wadji Qarabağ
84' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Botka Ferencváros
84' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor A. Zoubir Qarabağ
84' Wissel Ferencváros Wissel Marquinhos voor T. C. Nguen Ferencváros
84' Wissel Ferencváros Wissel L. Paszka voor E. Civic Ferencváros
86' Doelpunt Ferencváros Doelpunt A. Traore met assist van Marquinhos Ferencváros 1-3
86' Wissel Qarabağ Wissel Leandro Andrade voor A. Zoubir Qarabağ
86' Wissel Qarabağ Wissel J. Romao voor Q. Qarayev Qarabağ
91' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Leandro Andrade Qarabağ
93' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Vesovic Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Qarabağ
Opstellingen Ferencváros - Qarabağ
De opstellingen van Ferencváros en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-1-3 opstelling.
Coach Stanislav Cherchesov
Voorbeschouwing Ferencváros - Qarabağ

Ferencváros en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ferencváros en Qarabağ in de Champions League vond plaats op 3 augustus 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.