Nabeschouwing HJK - Viktoria Pilsen (1-2) || Champions League 2022/2023

Woensdag 20 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt HJK het woensdag 20 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Viktoria Pilsen (1-2)

Het Champions League duel tussen HJK en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. T. Chory maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Viktoria Plzeň vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. HJK kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Radulovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette J. Kopic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Viktoria Plzeň de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikola Dabanović, waardoor Viktoria Pilsen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE HJK - Viktoria Pilsen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Tenho HJK
6' Penalty Viktoria Plzeň Penalty T. Chory Viktoria Plzeň 0-1
50' Doelpunt HJK Doelpunt B. Radulovic met assist van S. Hostikka HJK 1-1
57' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Kopic Viktoria Plzeň 1-2
61' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Bucha Viktoria Plzeň
70' Gele kaart HJK Gele kaart voor Murilo HJK
70' Wissel HJK Wissel N. Boujellab voor S. Hostikka HJK
70' Wissel HJK Wissel M. Peltola voor M. Tenho HJK
76' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Kopic Viktoria Plzeň
79' Wissel HJK Wissel J. Yli-Kokko voor P. Hetemaj HJK
79' Wissel HJK Wissel P. Soiri voor Murilo HJK
81' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Dedic voor T. Chory Viktoria Plzeň
84' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
85' Wissel Viktoria Plzeň Wissel K. Qose voor J. Sykora Viktoria Plzeň
85' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor J. Kopic Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Viktoria Pilsen
Opstellingen HJK - Viktoria Pilsen
De opstellingen van HJK en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.