Nabeschouwing Kopenhagen - Borussia Dortmund (1-1) || Champions League 2022/2023

Woensdag 2 november 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Kopenhagen het woensdag 2 november 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Borussia Dortmund (1-1)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Kopenhagen en Borussia Dortmund geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door T. Hazard, waarmee Borussia Dortmund met 0-1 de leiding nam. FC Copenhagen kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. Haraldsson, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Kopenhagen - Borussia Dortmund 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt T. Hazard met assist van F. Passlack Borussia Dortmund 0-1
41' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt H. Haraldsson met assist van V. Claesson FC Copenhagen 1-1
47' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor A. Modeste Borussia Dortmund
46' Wissel Borussia Dortmund Wissel N. Sule voor M. Hummels Borussia Dortmund
46' Wissel Borussia Dortmund Wissel A. Meyer voor G. Kobel Borussia Dortmund
47' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor D. Vavro FC Copenhagen
58' Wissel FC Copenhagen Wissel V. Kristansen voor C. Sorensen FC Copenhagen
63' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Brandt voor G. Reyna Borussia Dortmund
63' Wissel Borussia Dortmund Wissel Y. Moukoko voor S. Ozcan Borussia Dortmund
66' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor L. Lerager FC Copenhagen
70' Wissel FC Copenhagen Wissel I. B. Johannesson voor R. Bardghji FC Copenhagen
70' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Falk voor V. Claesson FC Copenhagen
72' Wissel Borussia Dortmund Wissel S. Coulibaly voor T. Hazard Borussia Dortmund
79' Wissel FC Copenhagen Wissel O. S. Oskarsson voor M. Daramy FC Copenhagen
79' Wissel FC Copenhagen Wissel E. Jelert voor K. Diks FC Copenhagen
84' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor E. Can Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Borussia Dortmund
Opstellingen Kopenhagen - Borussia Dortmund
De opstellingen van Kopenhagen en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.