Nabeschouwing Kopenhagen - Manchester City (0-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Kopenhagen het dinsdag 11 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Manchester City (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Kopenhagen en Manchester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 25e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Mahrez van Manchester City via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut moest S. Gomez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Manchester City verder met een speler minder. Qua balbezit waren Kopenhagen en Manchester City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Manchester City kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kopenhagen - Manchester City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Hernández Afgekeurd doelpunt vanwege hands R. Hernández Manchester City
25' Penalty gemist Manchester City Penalty gemist R. Mahrez Manchester City
30' Rode kaart Manchester City Rode kaart voor S. Gomez Manchester City
32' Wissel Manchester City Wissel R. Dias voor R. Mahrez Manchester City
35' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor V. Lund Jensen FC Copenhagen
59' Wissel FC Copenhagen Wissel I. B. Johannesson voor H. Haraldsson FC Copenhagen
77' Wissel Manchester City Wissel P. Foden voor J. Grealish Manchester City
77' Wissel Manchester City Wissel B. Silva voor K. De Bruyne Manchester City
80' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Diks voor D. Khocholava FC Copenhagen
82' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor M. Stamenic FC Copenhagen
88' Wissel Manchester City Wissel N. Ake voor A. Laporte Manchester City
92' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor R. Dias Manchester City
93' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Mukairu voor M. Stamenic FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Manchester City
Opstellingen Kopenhagen - Manchester City
De opstellingen van Kopenhagen en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kopenhagen - Manchester City

Kopenhagen en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Manchester City in de Champions League vond plaats op 5 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kopenhagen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kopenhagen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kopenhagen 0
Winst Manchester City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kopenhagen op een 4e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 1e plaats.