Nabeschouwing Lech Poznań - Qarabağ (1-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 5 juli 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Lech Poznań het dinsdag 5 juli 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in INEA stadion in Poznań.

Via de Lech Poznań - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Qarabağ (1-0)

Het Champions League duel tussen Lech Poznań en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lech Poznań. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Ishak, waarmee Lech Poznań met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lech Poznań.

LIVE Lech Poznań - Qarabağ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Richard Qarabağ
41' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt M. Ishak met assist van J. Pereira Lech Poznań 1-0
48' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Leandro Andrade Qarabağ
48' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor J. Karlstrom Lech Poznań
62' Wissel Qarabağ Wissel R. Sheydayev voor I. Wadji Qarabağ
62' Wissel Qarabağ Wissel M. Jankovic voor Richard Qarabağ
62' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobic voor Leandro Andrade Qarabağ
62' Wissel Lech Poznań Wissel A. Ba Loua voor K. Velde Lech Poznań
62' Wissel Lech Poznań Wissel F. Szymczak voor J. Amaral Lech Poznań
79' Wissel Lech Poznań Wissel N. Kvekveskiri voor M. Ishak Lech Poznań
82' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor E. Cafarquliyev Qarabağ
82' Wissel Qarabağ Wissel Owusu voor Kady Qarabağ
83' Wissel Lech Poznań Wissel A. Czerwinski voor R. Murawski Lech Poznań
87' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor F. Szymczak Lech Poznań
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Qarabağ
Opstellingen Lech Poznań - Qarabağ
De opstellingen van Lech Poznań en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lech Poznań gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lech Poznań - Qarabağ

Lech Poznań en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lech Poznań en Qarabağ elkaar treffen in de Champions League.