Nabeschouwing Linfield - The New Saints (2-0) (na verlenging) || Champions League 2022/2023

Woensdag 13 juli 2022 - 20:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Linfield het woensdag 13 juli 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Linfield - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linfield - The New Saints (2-0) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Linfield en The New Saints is onder leiding van scheidsrechter Duje Strukan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Linfield. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Linfield dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door J. Mulgrew, waarmee Linfield met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Linfield opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het E. Devine die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Linfield.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Duje Strukan af en was het Linfield die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

LIVE Linfield - The New Saints 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linfield - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Roberts The New Saints
48' Gele kaart Linfield Gele kaart voor S. Fallon Linfield
55' Gele kaart Linfield Gele kaart voor J. Cooper Linfield
67' Wissel Linfield Wissel J. Stewart voor K. McClean Linfield
68' Wissel Linfield Wissel C. McKee voor D. Finlayson Linfield
68' Wissel The New Saints Wissel B. Clark voor D. Redmond The New Saints
72' Gele kaart Linfield Gele kaart voor S. Roscoe Linfield
77' Wissel The New Saints Wissel A. Cieslewicz voor J. Williams The New Saints
78' Wissel Linfield Wissel J. Mulgrew voor B. Hall Linfield
78' Wissel Linfield Wissel E. Devine voor R. McDaid Linfield
82' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor D. Davies The New Saints
83' Wissel The New Saints Wissel J. Pask voor D. Davies The New Saints
84' Gele kaart Linfield Gele kaart voor J. Stewart Linfield
94' Doelpunt Linfield Doelpunt J. Mulgrew Linfield 1-0
95' Doelpunt Linfield Doelpunt E. Devine met assist van C. McKee Linfield 2-0
98' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. Clarke Linfield
100' Wissel Linfield Wissel C. Palmer voor S. Fallon Linfield
100' Wissel Linfield Wissel C. Pepper voor K. Millar Linfield
103' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor L. Smith The New Saints
106' Wissel The New Saints Wissel J. Daniels voor L. Smith The New Saints
111' Wissel The New Saints Wissel B. Hudson voor K. Davies The New Saints
118' Gele kaart Linfield Gele kaart voor C. Shields Linfield
Video hoogtepunten en samenvatting Linfield - The New Saints
Opstellingen Linfield - The New Saints
De opstellingen van Linfield en The New Saints zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Linfield gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en The New Saints zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.