Nabeschouwing Ludogorets - Shamrock Rovers (3-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 19 juli 2022 - 19:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Ludogorets het dinsdag 19 juli 2022 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Huvepharma Arena (Razgrad) in Razgrad.

Via de Ludogorets - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Shamrock Rovers (3-0)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en Shamrock Rovers is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door P. Sotiriou, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Sotiriou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Igor Thiago van Ludogorets die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Ludogorets een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ludogorets - Shamrock Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Ludogorets Doelpunt P. Sotiriou met assist van Cauly Ludogorets 1-0
35' Doelpunt Ludogorets Doelpunt P. Sotiriou Ludogorets 2-0
47' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Gaffney Shamrock Rovers
53' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Show Ludogorets
57' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor R. Jhonatan Ludogorets
59' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Towell Shamrock Rovers
61' Wissel Shamrock Rovers Wissel G. Burke voor D. Watts Shamrock Rovers
71' Wissel Ludogorets Wissel K. Despodov voor B. Tekpetey Ludogorets
76' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Gannon voor R. Finn Shamrock Rovers
78' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Kavanagh voor R. Towell Shamrock Rovers
78' Wissel Ludogorets Wissel S. Delev voor R. Jhonatan Ludogorets
87' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Cicinho Ludogorets
89' Wissel Ludogorets Wissel Igor Thiago voor Cauly Ludogorets
89' Wissel Ludogorets Wissel M. Tissera voor P. Sotiriou Ludogorets
94' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Igor Thiago Ludogorets 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Shamrock Rovers
Opstellingen Ludogorets - Shamrock Rovers
De opstellingen van Ludogorets en Shamrock Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shamrock Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.