Nabeschouwing Maccabi Haifa - Apollon (4-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 3 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Maccabi Haifa het woensdag 3 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Netanya Stadium (Netanya) in Netanya.

Via de Maccabi Haifa - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Apollon (4-0)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 4-0 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Peybernes zette Maccabi Haifa op een 1-0 voorsprong in de 38e minuut van de wedstrijd. Maccabi Haifa vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mohamed op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut kreeg V. Jovanovic van Apollon voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Apollon de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 62e minuut volgde een derde treffer van Maccabi Haifa, waarmee A. Mohamed zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Maccabi Haifa geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Pierrot.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Maccabi Haifa.

LIVE Maccabi Haifa - Apollon 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Apollon Gele kaart voor A. Panagiotou Filiotis Apollon
30' Gele kaart Apollon Gele kaart voor A. Khammas Apollon
38' Eigen doelpunt Maccabi Haifa Eigen doelpunt M. Peybernes D. Haziza Maccabi Haifa 1-0
45' Wissel Apollon Wissel C. Kyriakou voor D. Spoljaric Apollon
45' Wissel Apollon Wissel Va voor H. Ongenda Apollon
51' Gele kaart Apollon Gele kaart voor V. Jovanovic Apollon
54' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt A. Mohamed Maccabi Haifa 2-0
60' Tweede gele kaart Apollon Tweede gele kaart voor V. Jovanovic Apollon
62' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt A. Mohamed met assist van D. David Maccabi Haifa 3-0
64' Wissel Apollon Wissel E. Cabral voor N. Diguiny Apollon
64' Wissel Apollon Wissel R. Janga voor A. Panagiotou Filiotis Apollon
65' Wissel Maccabi Haifa Wissel O. Atzili voor D. David Maccabi Haifa
73' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Abu Fani voor A. Mohamed Maccabi Haifa
73' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Menahem voor P. Cornud Maccabi Haifa
79' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt F. Pierrot met assist van D. Haziza Maccabi Haifa 4-0
80' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor F. Pierrot Maccabi Haifa
80' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Tchibota voor D. Haziza Maccabi Haifa
92' Wissel Apollon Wissel I. Shahar voor I. Pittas Apollon
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Apollon
Opstellingen Maccabi Haifa - Apollon
De opstellingen van Maccabi Haifa en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Haifa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Apollon zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.