Nabeschouwing Maccabi Haifa - Crvena Zvezda (3-2) || Champions League 2022/2023

Woensdag 17 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Maccabi Haifa het woensdag 17 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sammy Ofer Stadium in Haifa.

Via de Maccabi Haifa - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Crvena Zvezda (3-2)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-2 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door F. Pierrot, waarmee Maccabi Haifa met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Pesic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette G. Kanga zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crvena Zvezda de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Pierrot de 2-2 maakte voor Maccabi Haifa. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Maccabi Haifa dat in de 61e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Chery de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos del Cerro Grande en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Maccabi Haifa.

LIVE Maccabi Haifa - Crvena Zvezda 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt F. Pierrot Maccabi Haifa 1-0
27' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Pesic met assist van A. Katai Crvena Zvezda 1-1
40' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt G. Kanga met assist van O. Bukari Crvena Zvezda 1-2
47' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor O. Bukari Crvena Zvezda
51' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt F. Pierrot met assist van D. Haziza Maccabi Haifa 2-2
56' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Srnic voor A. Katai Crvena Zvezda
60' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Mitrovic voor O. Bukari Crvena Zvezda
61' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt T. Chery met assist van D. Haziza Maccabi Haifa 3-2
62' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Menahem voor P. Cornud Maccabi Haifa
62' Wissel Maccabi Haifa Wissel O. Atzili voor D. David Maccabi Haifa
70' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor F. Pierrot Maccabi Haifa
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Sanogo voor M. Ivanic Crvena Zvezda
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor A. Pesic Crvena Zvezda
76' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Abu Fani voor D. Haziza Maccabi Haifa
86' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor S. Menahem Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Crvena Zvezda
Opstellingen Maccabi Haifa - Crvena Zvezda
De opstellingen van Maccabi Haifa en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Haifa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.