Nabeschouwing Maccabi Haifa - Juventus (2-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Maccabi Haifa het dinsdag 11 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Sammy Ofer Stadium in Haifa.

Via de Maccabi Haifa - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Juventus (2-0)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door O. Atzili, waarmee Maccabi Haifa met 1-0 de leiding nam. Maccabi Haifa vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Atzili op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Maccabi Haifa.

LIVE Maccabi Haifa - Juventus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt O. Atzili met assist van P. Cornud Maccabi Haifa 1-0
24' Wissel Juventus Wissel A. Milik voor A. Di Maria Juventus
27' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor P. Cornud Maccabi Haifa
42' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt O. Atzili met assist van F. Pierrot Maccabi Haifa 2-0
48' Gele kaart Juventus Gele kaart voor W. McKennie Juventus
46' Wissel Juventus Wissel F. Kostic voor W. McKennie Juventus
46' Wissel Juventus Wissel M. Locatelli voor L. Paredes Juventus
66' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Seck voor O. Atzili Maccabi Haifa
68' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor Danilo Juventus
71' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Menahem voor P. Cornud Maccabi Haifa
71' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Abu Fani voor D. David Maccabi Haifa
74' Wissel Juventus Wissel F. Miretti voor Alex Sandro Juventus
80' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Locatelli Juventus
86' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Tchibota voor A. Mohamed Maccabi Haifa
86' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor F. Pierrot Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Juventus
Opstellingen Maccabi Haifa - Juventus
De opstellingen van Maccabi Haifa en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Haifa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.