Nabeschouwing Malmo FF - Víkingur Reykjavík (3-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 5 juli 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Malmo FF het dinsdag 5 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur Reykjavík. De wedstrijd wordt gespeeld in Malmö Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Víkingur Reykjavík live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Víkingur Reykjavík (3-2)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en Víkingur Reykjavík is onder leiding van scheidsrechter Dumitru Muntean geëindigd in een 3-2 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Olsson, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Víkingur Reykjavík kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. M. Ingason, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut kreeg K. M. Ingason van Víkingur Reykjavík voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Víkingur Reykjavík de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 42e minuut was het Malmö FF dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van O. Toivonen. Na 84 minuten werd de voorsprong voor Malmö FF vergroot nadat V. Birmancevic de 3-1 wist te scoren. Víkingur Reykjavík verkleinde in de 93e minuut de achterstand doordat H. Gudjonsson de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dumitru Muntean bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Malmo FF.

LIVE Malmo FF - Víkingur Reykjavík 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Víkingur Reykjavík teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Christiansen Malmö FF
16' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Olsson Malmö FF 1-0
23' Gele kaart Víkingur Reykjavík Gele kaart voor O. Ekroth Víkingur Reykjavík
29' Gele kaart Víkingur Reykjavík Gele kaart voor K. M. Ingason Víkingur Reykjavík
32' Gele kaart Víkingur Reykjavík Gele kaart voor V. Andrason Víkingur Reykjavík
34' Gele kaart Víkingur Reykjavík Gele kaart voor P. Punyed Víkingur Reykjavík
38' Doelpunt Víkingur Reykjavík Doelpunt K. M. Ingason Víkingur Reykjavík 1-1
39' Tweede gele kaart Víkingur Reykjavík Tweede gele kaart voor K. M. Ingason Víkingur Reykjavík
41' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor V. Birmancevic Malmö FF
42' Doelpunt Malmö FF Doelpunt O. Toivonen met assist van J. Berget Malmö FF 2-1
56' Wissel Malmö FF Wissel F. Beijmo voor N. Moisander Malmö FF
57' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel D. O. Atlason voor L. Tomasson Víkingur Reykjavík
66' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Rakip Malmö FF
71' Wissel Malmö FF Wissel S. Nanasi voor A. Christiansen Malmö FF
72' Wissel Malmö FF Wissel P. Sejdiu voor O. Toivonen Malmö FF
72' Wissel Malmö FF Wissel J. Knudsen voor M. Olsson Malmö FF
78' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel A. Sigurpalsson voor E. Agnarsson Víkingur Reykjavík
80' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel H. Gudjonsson voor N. Hansen Víkingur Reykjavík
80' Wissel Malmö FF Wissel H. Larsson voor E. Rakip Malmö FF
83' Gele kaart Víkingur Reykjavík Gele kaart voor T. Ingason Víkingur Reykjavík
84' Doelpunt Malmö FF Doelpunt V. Birmancevic met assist van S. Nanasi Malmö FF 3-1
93' Doelpunt Víkingur Reykjavík Doelpunt H. Gudjonsson Víkingur Reykjavík 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Víkingur Reykjavík
Opstellingen Malmo FF - Víkingur Reykjavík
De opstellingen van Malmo FF en Víkingur Reykjavík zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Víkingur Reykjavík zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Malmo FF - Víkingur Reykjavík

Malmo FF en Víkingur Reykjavík spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dumitru Muntean en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malmo FF en Víkingur Reykjavík elkaar treffen in de Champions League.