Nabeschouwing Napoli - Rangers (3-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 26 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Napoli het woensdag 26 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Rangers (3-0)

Het Champions League duel tussen Napoli en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door G. Simeone, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Simeone op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee L. Ostigard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Napoli een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Napoli - Rangers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Davies Rangers
11' Doelpunt Napoli Doelpunt G. Simeone met assist van G. Di Lorenzo Napoli 1-0
16' Doelpunt Napoli Doelpunt G. Simeone met assist van M. Rui Napoli 2-0
42' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Lundstram Rangers
46' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor S. Wright Rangers
67' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor M. Tillman Rangers
68' Wissel Rangers Wissel A. Colak voor A. Morelos Rangers
73' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
73' Wissel Napoli Wissel G. Gaetano voor E. Elmas Napoli
76' Wissel Rangers Wissel B. Barisic voor L. King Rangers
80' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Ostigard met assist van G. Raspadori Napoli 3-0
83' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor S. Lobotka Napoli
83' Wissel Napoli Wissel A. Zerbin voor G. Raspadori Napoli
86' Wissel Napoli Wissel A. Zanoli voor G. Di Lorenzo Napoli
88' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Kim Min-Jae Napoli
90' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Rangers
Opstellingen Napoli - Rangers
De opstellingen van Napoli en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Giovanni van Bronckhorst
Voorbeschouwing Napoli - Rangers

Napoli en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Rangers in de Champions League vond plaats op 14 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rangers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 1
Winst Rangers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 1e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 4e plaats.