Nabeschouwing Pyunik - Crvena Zvezda (0-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 9 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Pyunik het dinsdag 9 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Crvena Zvezda (0-2)

Het Champions League duel tussen Pyunik en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 0-2 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 30e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Katai van Crvena Zvezda via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 44e minuut voor dat Crvena Zvezda via G. Kanga op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Crvena Zvezda via een goal van M. Pavkov in de 60e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda.

LIVE Pyunik - Crvena Zvezda 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Juninho Pyunik
30' Penalty gemist Crvena Zvezda Penalty gemist A. Katai Crvena Zvezda
33' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Erakovic Crvena Zvezda
43' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Avagyan Pyunik
44' Penalty Crvena Zvezda Penalty G. Kanga Crvena Zvezda 0-1
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Mitrovic voor S. Sanogo Crvena Zvezda
60' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Pavkov met assist van M. Gobeljic Crvena Zvezda 0-2
62' Wissel Pyunik Wissel M. Radeski voor Y. Otubanjo Pyunik
63' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Stankovic voor S. Erakovic Crvena Zvezda
64' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor A. Katai Crvena Zvezda
69' Wissel Crvena Zvezda Wissel I. Mustapha voor O. Bukari Crvena Zvezda
77' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Srnic voor G. Kanga Crvena Zvezda
78' Wissel Pyunik Wissel Y. Gareginyan voor A. Bratkov Pyunik
78' Wissel Pyunik Wissel G. Najaryan voor A. Avagyan Pyunik
79' Wissel Pyunik Wissel A. Aussi voor H. Harutyunyan Pyunik
79' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Dragovic Crvena Zvezda
81' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor I. Mustapha Crvena Zvezda
83' Wissel Pyunik Wissel N. Mladenovic voor L. Juricic Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Pyunik - Crvena Zvezda
Opstellingen Pyunik - Crvena Zvezda
De opstellingen van Pyunik en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pyunik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Pyunik - Crvena Zvezda

Pyunik en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pyunik en Crvena Zvezda in de Champions League vond plaats op 3 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Crvena Zvezda favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pyunik te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pyunik. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.