Nabeschouwing Qarabağ - Lech Poznań (5-1) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 12 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Qarabağ het dinsdag 12 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Qarabağ - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Lech Poznań (5-1)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Lech Poznań is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 5-1 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lech Poznań kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van K. Velde. Qarabağ kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kady, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette F. Ozobić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Qarabağ de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Qarabağ vergroot nadat K. Medina de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 74e minuut wist Kady namens Qarabağ de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1. In de 77e minuut scoorde O. Kwabena namens Qarabağ. Scheidsrechter Andy Madley besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Qarabağ.

LIVE Qarabağ - Lech Poznań 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt K. Velde Lech Poznań 0-1
14' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Kady Qarabağ 1-1
19' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Almeyda Qarabağ
30' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor K. Medina Qarabağ
42' Doelpunt Qarabağ Doelpunt F. Ozobić Qarabağ 2-1
55' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor A. Milić Lech Poznań
56' Doelpunt Qarabağ Doelpunt K. Medina Qarabağ 3-1
66' Wissel Qarabağ Wissel R. Şeydayev voor I. Wadji Qarabağ
72' Wissel Lech Poznań Wissel F. Szymczak voor M. Skóraś Lech Poznań
72' Wissel Lech Poznań Wissel G. Tsitaishvili voor João Amaral Lech Poznań
74' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Kady Qarabağ 4-1
76' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor E. Cəfərquliyev Qarabağ
76' Wissel Qarabağ Wissel A. Hüseynov voor M. Vešović Qarabağ
77' Wissel Qarabağ Wissel A. Hüseynov voor Qarabağ 5-1
77' Doelpunt Qarabağ Doelpunt O. Kwabena met assist van F. Ozobić Qarabağ
78' Wissel Qarabağ Wissel E. Cəfərquliyev voor Qarabağ
83' Wissel Lech Poznań Wissel İ. İbrahimli voor M. Janković Lech Poznań
85' Wissel Lech Poznań Wissel N. Kvekveskiri voor J. Karlström Lech Poznań
85' Wissel Lech Poznań Wissel B. Douglas voor Pedro Rebocho Lech Poznań
85' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor F. Marchwiński R. Murawski Qarabağ
89' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Kady Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Lech Poznań
Opstellingen Qarabağ - Lech Poznań
De opstellingen van Qarabağ en Lech Poznań zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lech Poznań zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach John van den Brom
Voorbeschouwing Qarabağ - Lech Poznań

Qarabağ en Lech Poznań spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Lech Poznań in de Champions League vond plaats op 5 juli 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lech Poznań. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lech Poznań favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qarabağ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qarabağ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.