Nabeschouwing Qarabağ - Viktoria Pilsen (0-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 17 augustus 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Qarabağ het woensdag 17 augustus 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Qarabağ - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Viktoria Pilsen (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Qarabağ en Viktoria Pilsen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Qarabağ dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Qarabağ, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Slavko Vinčić niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Qarabağ - Viktoria Pilsen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
59' Wissel Viktoria Plzeň Wissel V. Pilar voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
62' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobic voor R. Sheydayev Qarabağ
63' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
66' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor I. Wadji Qarabağ
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kliment voor T. Chory Viktoria Plzeň
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel E. Jirka voor J. Sykora Viktoria Plzeň
73' Wissel Qarabağ Wissel Richard voor M. Jankovic Qarabağ
73' Wissel Qarabağ Wissel Owusu voor I. Wadji Qarabağ
81' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Kliment Viktoria Plzeň
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor J. Kopic Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Viktoria Pilsen
Opstellingen Qarabağ - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Qarabağ en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Michal Bílek
Voorbeschouwing Qarabağ - Viktoria Pilsen

Qarabağ en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Viktoria Pilsen in de Champions League vond plaats op 2 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Qarabağ en Viktoria Pilsen eindigde namelijk in een gelijkspel.