Nabeschouwing Salzburg - Milan (1-1) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 6 september 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Salzburg het dinsdag 6 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Milan (1-1)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Salzburg en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door N. Okafor, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Milan kwam na 40 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Saelemaekers, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Salzburg - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
28' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van Fernando Salzburg 1-0
39' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Tomori Milan
40' Doelpunt Milan Doelpunt A. Saelemaekers met assist van R. Leao Milan 1-1
42' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor O. Solet Salzburg
44' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Calabria Milan
57' Wissel Milan Wissel D. Origi voor O. Giroud Milan
57' Wissel Milan Wissel T. Pobega voor I. Bennacer Milan
57' Wissel Milan Wissel S. Dest voor D. Calabria Milan
65' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor Fernando Salzburg
65' Wissel Salzburg Wissel L. Gourna-Douath voor D. Kameri Salzburg
68' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor L. Gourna-Douath Salzburg
70' Wissel Milan Wissel B. Diaz voor C. De Ketelaere Milan
80' Wissel Milan Wissel J. Messias voor A. Saelemaekers Milan
89' Gele kaart Milan Gele kaart voor B. Diaz Milan
92' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Origi Milan
93' Wissel Salzburg Wissel J. Adamu voor N. Okafor Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Milan
Opstellingen Salzburg - Milan
De opstellingen van Salzburg en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Salzburg - Milan

Salzburg en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Salzburg en Milan elkaar treffen in de Champions League.