Nabeschouwing Sevilla - Kopenhagen (3-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Sevilla het dinsdag 25 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Kopenhagen (3-0)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Y. En Nesyri, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sevilla opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Isco die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sevilla. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Montiel van Sevilla die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

In de 95e minuut werd D. Khocholava van FC Copenhagen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Copenhagen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Sevilla een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sevilla - Kopenhagen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor K. Dolberg Sevilla
55' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor Suso Sevilla
61' Doelpunt Sevilla Doelpunt Y. En Nesyri met assist van Papu Gomez Sevilla 1-0
62' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Bardghji voor I. B. Johannesson FC Copenhagen
69' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor V. Claesson FC Copenhagen
70' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor Y. En Nesyri Sevilla
72' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Lamela Sevilla
72' Wissel FC Copenhagen Wissel A. Cornelius voor H. Haraldsson FC Copenhagen
77' Wissel Sevilla Wissel M. Acuna voor Papu Gomez Sevilla
78' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Montiel Sevilla
80' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Diks voor V. Lund Jensen FC Copenhagen
80' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Sorensen voor E. Jelert FC Copenhagen
81' Wissel FC Copenhagen Wissel O. S. Oskarsson voor W. Clem FC Copenhagen
86' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor C. Sorensen FC Copenhagen
88' Doelpunt Sevilla Doelpunt Isco met assist van M. Acuna Sevilla 2-0
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt G. Montiel Sevilla 3-0
95' Rode kaart FC Copenhagen Rode kaart voor D. Khocholava FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Kopenhagen
Opstellingen Sevilla - Kopenhagen
De opstellingen van Sevilla en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Kopenhagen

Sevilla en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Kopenhagen in de Champions League vond plaats op 14 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sevilla 0
Winst Kopenhagen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 3e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 4e plaats.