Nabeschouwing Shamrock Rovers - Hibernians (3-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 5 juli 2022 - 20:30 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Shamrock Rovers het dinsdag 5 juli 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hibernians. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Hibernians live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Hibernians (3-0)

Het Champions League duel tussen Shamrock Rovers en Hibernians is onder leiding van scheidsrechter Morten Krogh geëindigd in een 3-0 overwinning voor Shamrock Rovers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door R. Finn, waarmee Shamrock Rovers met 1-0 de leiding nam. Shamrock Rovers vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Watts op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Shamrock Rovers, waarmee R. Gaffney zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Morten Krogh, waardoor Shamrock Rovers een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Shamrock Rovers - Hibernians 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Hibernians teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt R. Finn met assist van R. Gaffney Shamrock Rovers 1-0
38' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor J. Zerafa Hibernians
40' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt D. Watts met assist van R. Gaffney Shamrock Rovers 2-0
46' Wissel Hibernians Wissel T. Groothusen voor G. Mensah Hibernians
67' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Emakhu voor A. Greene Shamrock Rovers
70' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Gaffney Shamrock Rovers
70' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor G. Izquier Hibernians
78' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt R. Gaffney Shamrock Rovers 3-0
80' Wissel Shamrock Rovers Wissel R. Towell voor D. Watts Shamrock Rovers
81' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Gannon voor R. Finn Shamrock Rovers
81' Wissel Hibernians Wissel A. Attard voor B. T. Lubanzadio Aldama Hibernians
85' Wissel Shamrock Rovers Wissel J. Ferizaj voor R. Gaffney Shamrock Rovers
90' Wissel Hibernians Wissel L. Caruana voor Z. Grech Hibernians
90' Wissel Hibernians Wissel L. Fonseca voor J. Zerafa Hibernians
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Hibernians
Opstellingen Shamrock Rovers - Hibernians
De opstellingen van Shamrock Rovers en Hibernians zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shamrock Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hibernians zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.