Nabeschouwing Shkupi - Dinamo Zagreb (0-1) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 26 juli 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Shkupi het dinsdag 26 juli 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Shkupi - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shkupi - Dinamo Zagreb (0-1)

Het Champions League duel tussen Shkupi en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door A. Ademi, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Dinamo Zagreb dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dinamo Zagreb uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Shkupi - Dinamo Zagreb 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shkupi - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor Queven Shkupi
17' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor S. Adetunji Shkupi
33' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor X. Abdulla Shkupi
38' Wissel Shkupi Wissel P. Gjorgiev voor W. Hamidi Shkupi
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Menalo voor D. Špikić Dinamo Zagreb
47' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van L. Menalo Dinamo Zagreb 0-1
55' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor R. Lauritsen Dinamo Zagreb
60' Wissel Shkupi Wissel A. Adem voor D. Abdula Shkupi
75' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Ademi Dinamo Zagreb
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Baturina voor A. Ademi Dinamo Zagreb
83' Wissel Shkupi Wissel K. Trapanovski voor V. Brdarovski Shkupi
92' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Baturina Dinamo Zagreb
93' Wissel Dinamo Zagreb Wissel S. Moharrami voor S. Ristovski Dinamo Zagreb
94' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor B. Sheji Dinamo Zagreb
94' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor B. Petković Shkupi
95' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor P. Gjorgiev Shkupi
96' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor M. Oršić Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Shkupi - Dinamo Zagreb
Opstellingen Shkupi - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Shkupi en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shkupi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.