Nabeschouwing Slovan Bratislava - Dinamo Batumi (0-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 6 juli 2022 - 20:30 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Slovan Bratislava het woensdag 6 juli 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Batumi. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Tehelné pole in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Dinamo Batumi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Dinamo Batumi (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Slovan Bratislava en Dinamo Batumi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Kobakhidze van Dinamo Batumi. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 42e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Coote niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Slovan Bratislava - Dinamo Batumi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Dinamo Batumi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Dinamo Batumi Gele kaart voor B. Teidi Dinamo Batumi
26' Gele kaart Dinamo Batumi Gele kaart voor M. Kobakhidze Dinamo Batumi
42' Tweede gele kaart Dinamo Batumi Tweede gele kaart voor M. Kobakhidze Dinamo Batumi
44' Wissel Dinamo Batumi Wissel G. Rekhviashvili voor I. Bidzinashvili Dinamo Batumi
53' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor T. Barseghyan Slovan Bratislava
58' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Green voor T. Barseghyan Slovan Bratislava
58' Wissel Slovan Bratislava Wissel G. Chakvetadze voor V. De Marco Slovan Bratislava
58' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Šaponjić voor E. Ramírez Slovan Bratislava
72' Wissel Dinamo Batumi Wissel M. Vatsadze voor Z. Davitashvili Dinamo Batumi
72' Wissel Dinamo Batumi Wissel M. Radin voor Flamarion Dinamo Batumi
75' Gele kaart Dinamo Batumi Gele kaart voor G. Chabradze Dinamo Batumi
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Čavrić voor V. Weiss Slovan Bratislava
86' Wissel Dinamo Batumi Wissel D. Holman voor J. Kucka Dinamo Batumi
86' Wissel Slovan Bratislava Wissel G. Navalovski voor S. Altunashvili Slovan Bratislava
94' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor L. Kupatadze Slovan Bratislava
94' Gele kaart Dinamo Batumi Gele kaart voor G. Rekhviashvili Dinamo Batumi
94' Gele kaart Dinamo Batumi Gele kaart voor I. Šaponjić Dinamo Batumi
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Dinamo Batumi
Opstellingen Slovan Bratislava - Dinamo Batumi
De opstellingen van Slovan Bratislava en Dinamo Batumi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Batumi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.