Nabeschouwing Sturm Graz - Dynamo Kiev (1-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 9 augustus 2022 - 20:30 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Sturm Graz het dinsdag 9 augustus 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Dynamo Kiev (1-2)

Het Champions League duel tussen Sturm Graz en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Hojlund, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Dynamo Kyiv kwam in de 97e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Vivcharenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 106e minuut kreeg M. Sarkaria van Sturm Graz voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sturm Graz de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat V. Tsygankov namens Dynamo Kyiv in de 112e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Kružliak, waardoor Dynamo Kiev een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sturm Graz - Dynamo Kiev 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
27' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt R. Hojlund met assist van A. Prass Sturm Graz 1-0
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor T. Kedziora Dynamo Kyiv
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel K. Vivcharenko voor V. Dubinchak Dynamo Kyiv
75' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor R. Hojlund Sturm Graz
75' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Vanat voor A. Besedin Dynamo Kyiv
82' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
84' Wissel Sturm Graz Wissel C. Lang voor T. Horvat Sturm Graz
95' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
95' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
95' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Sarkaria Sturm Graz
93' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Garmash Dynamo Kyiv
97' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt K. Vivcharenko met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 1-1
99' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Andriyevski voor D. Garmash Dynamo Kyiv
100' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Karavaev Dynamo Kyiv
102' Wissel Sturm Graz Wissel D. Schnegg voor A. Dante Sturm Graz
102' Wissel Sturm Graz Wissel V. Demaku voor S. Hierlander Sturm Graz
102' Wissel Sturm Graz Wissel M. Fuseini voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
106' Tweede gele kaart Sturm Graz Tweede gele kaart voor M. Sarkaria Sturm Graz
107' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Vanat Dynamo Kyiv
107' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Wuthrich Sturm Graz
111' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Prass Sturm Graz
112' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Tsygankov met assist van V. Buyalskyy Dynamo Kyiv 1-2
113' Wissel Sturm Graz Wissel M. Wels voor A. Prass Sturm Graz
115' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor G. Bushchan Dynamo Kyiv
116' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
121' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor V. Demaku Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Dynamo Kiev
Opstellingen Sturm Graz - Dynamo Kiev
De opstellingen van Sturm Graz en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sturm Graz - Dynamo Kiev

Sturm Graz en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kružliak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 3 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dynamo Kiev favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sturm Graz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sturm Graz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.