Nabeschouwing Tirana - F91 Dudelange (1-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 12 juli 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Tirana het dinsdag 12 juli 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Qendra stërvitore Skënder Halili in Tirana.

Via de Tirana - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tirana - F91 Dudelange (1-2)

Het Champions League duel tussen Tirana en F91 Dudelange is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-2 overwinning voor F91 Dudelange. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door F. Bojić, waarmee F91 Dudelange met 0-1 de leiding nam. F91 Dudelange vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Sinani op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Tirana de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Xhixha. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Tirana kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter César Soto Grado, waardoor F91 Dudelange een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Tirana - F91 Dudelange 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tirana - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor C. Stumpf F91 Dudelange
39' Gele kaart Tirana Gele kaart voor A. Aleksi Tirana
49' Wissel F91 Dudelange Wissel S. Ouassiero voor E. Gashi F91 Dudelange
50' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt F. Bojić F91 Dudelange 0-1
58' Wissel Tirana Wissel K. Qefalija voor A. Hila Tirana
59' Wissel Tirana Wissel F. Pergjoni voor K. Toshevski Tirana
61' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Sinani F91 Dudelange 0-2
62' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor D. Sinani F91 Dudelange
63' Wissel Tirana Wissel F. Hasani voor E. Totre Tirana
69' Gele kaart Tirana Gele kaart voor R. Xhixha Tirana
73' Wissel F91 Dudelange Wissel Vova voor F. Bojić F91 Dudelange
73' Wissel F91 Dudelange Wissel V. Decker voor A. Skenderovic F91 Dudelange
78' Doelpunt Tirana Doelpunt R. Xhixha Tirana 1-2
80' Gele kaart Tirana Gele kaart voor F. Hasani Tirana
81' Gele kaart Tirana Gele kaart voor F. Najdovski Tirana
82' Gele kaart Tirana Gele kaart voor M. Ismajlgeci Tirana
85' Wissel F91 Dudelange Wissel E. Agović voor C. Stumpf F91 Dudelange
85' Wissel F91 Dudelange Wissel Ninte Junior voor Mohcine Hassan F91 Dudelange
87' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Ninte Junior F91 Dudelange
98' Gele kaart Tirana Gele kaart voor F. Pergjoni Tirana
Video hoogtepunten en samenvatting Tirana - F91 Dudelange
Opstellingen Tirana - F91 Dudelange
De opstellingen van Tirana en F91 Dudelange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tirana gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en F91 Dudelange zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.