Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Rangers (2-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 2 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Union Saint-Gilloise het dinsdag 2 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Rangers (2-0)

Het Champions League duel tussen Union Saint-Gilloise en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 2-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door T. Teuma, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Union Saint-Gilloise via D. Vanzeir op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Rangers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt T. Teuma met assist van B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise 1-0
40' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Sands Rangers
67' Wissel Rangers Wissel R. Yilmaz voor B. Barisic Rangers
67' Wissel Rangers Wissel B. Davies voor R. Jack Rangers
75' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
76' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 2-0
77' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor R. Matondo Rangers
77' Wissel Rangers Wissel T. Lawrence voor M. Tillman Rangers
79' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Davies Rangers
80' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Z. Ilyes voor S. Adingra Union Saint-Gilloise
92' Gele kaart Rangers Gele kaart voor T. Lawrence Rangers
92' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
92' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Rangers
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Rangers
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.