Nabeschouwing Viktoria Pilsen - HJK (5-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 26 juli 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 26 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lucní ulice in Plzen.

Via de Viktoria Pilsen - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - HJK (5-0)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en HJK is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 5-0 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Pernica, waarmee Viktoria Plzeň met 1-0 de leiding nam. Viktoria Plzeň vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sykora op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Viktoria Plzeň, waarmee L. Hejda zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Viktoria Plzeň geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Sykora. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Viktoria Plzeň. Deze werd gescoord door J. Kliment in de 84e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksandar Stavrev en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Viktoria Pilsen.

LIVE Viktoria Pilsen - HJK 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt L. Pernica met assist van L. Kalvach Viktoria Plzeň 1-0
21' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Sykora met assist van J. Mosquera Viktoria Plzeň 2-0
31' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt L. Hejda met assist van J. Sykora Viktoria Plzeň 3-0
34' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
46' Wissel HJK Wissel P. Arajuuri voor B. Radulovic HJK
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor R. Reznik Viktoria Plzeň
58' Wissel HJK Wissel F. Serrarens voor M. Abubakari HJK
58' Wissel HJK Wissel P. Soiri voor Murilo HJK
62' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Kasa voor L. Hejda Viktoria Plzeň
63' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kliment voor T. Chory Viktoria Plzeň
69' Wissel Viktoria Plzeň Wissel V. Pilar voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
72' Wissel HJK Wissel J. Yli-Kokko voor M. Peltola HJK
73' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Sykora met assist van M. Havel Viktoria Plzeň 4-0
77' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Trusa voor J. Kopic Viktoria Plzeň
80' Wissel HJK Wissel C. Terho voor S. Hostikka HJK
84' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Kliment met assist van L. Holik Viktoria Plzeň 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - HJK
Opstellingen Viktoria Pilsen - HJK
De opstellingen van Viktoria Pilsen en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en HJK zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.