Nabeschouwing Zürich - Qarabağ (2-2) (na verlenging) || Champions League 2022/2023

Woensdag 27 juli 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Zürich het woensdag 27 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Letzigrund in Zurich.

Via de Zürich - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - Qarabağ (2-2) (na verlenging)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Zürich en Qarabağ geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Medvedev zette Zürich op een 1-0 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Qarabağ kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kady, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 96e minuut zette I. Santini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zürich de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Qarabağ nadat Owusu in de 98e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Allard Lindhout af en was het die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-2 overwinning.

LIVE Zürich - Qarabağ 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Zürich Eigen doelpunt M. Medvedev Zürich 1-0
36' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Kryeziu Zürich
39' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Vesovic Qarabağ
45' Wissel Qarabağ Wissel B. Huseynov voor K. Medina Qarabağ
46' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor E. Cafarquliyev Qarabağ
48' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
50' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Richard Qarabağ
56' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Kady Qarabağ 1-1
60' Gele kaart Zürich Gele kaart voor L. Kamberi Zürich
66' Wissel Qarabağ Wissel Q. Qarayev voor Richard Qarabağ
66' Wissel Qarabağ Wissel Owusu voor I. Wadji Qarabağ
70' Wissel Zürich Wissel T. Aiyegun voor F. Rohner Zürich
70' Wissel Zürich Wissel J. Okita voor A. Guerrero Zürich
70' Wissel Zürich Wissel M. Hornschuh voor O. Selnaes Zürich
74' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor T. Bayramov Qarabağ
76' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Kady Qarabağ
78' Wissel Zürich Wissel I. Santini voor A. Marchesano Zürich
84' Gele kaart Zürich Gele kaart voor C. Conde Zürich
90' Wissel Qarabağ Wissel B. Mustafazada voor M. Medvedev Qarabağ
93' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor S. Mahammadaliyev Qarabağ
96' Doelpunt Zürich Doelpunt I. Santini Zürich 2-1
93' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor A. Zoubir Qarabağ
97' Gele kaart Zürich Gele kaart voor I. Santini Zürich
98' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Owusu met assist van A. Zoubir Qarabağ 2-2
103' Gele kaart Zürich Gele kaart voor J. Okita Zürich
106' Wissel Zürich Wissel B. Krasniqi voor W. Gnonto Zürich
107' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Hornschuh Zürich
117' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor M. Vesovic Qarabağ
119' Wissel Zürich Wissel B. Omeragic voor C. Conde Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - Qarabağ
Opstellingen Zürich - Qarabağ
De opstellingen van Zürich en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zürich gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zürich - Qarabağ

Zürich en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zürich en Qarabağ in de Champions League vond plaats op 19 juli 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qarabağ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Qarabağ favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zürich te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zürich. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.