Nabeschouwing BATE - Partizani Tirana (2-0) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 18 juli 2023 - 20:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt BATE het dinsdag 18 juli 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Partizani Tirana. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Partizani Tirana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Partizani Tirana (2-0)

Het Champions League duel tussen BATE en Partizani Tirana is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 2-0 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken BATE - Partizani Tirana
Goals
2
0
LIVE BATE - Partizani Tirana 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Partizani Tirana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Partizani Tirana
Opstellingen BATE - Partizani Tirana

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing BATE - Partizani Tirana

BATE en Partizani Tirana spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Partizani Tirana in de Champions League vond plaats op 11 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst BATE 0
Winst Partizani Tirana 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
BATE - Partizani Tirana Opstelling BATE Opstelling Partizani Tirana Live BATE - Partizani Tirana Live BATE - Partizani Tirana kijken BATE - Partizani Tirana kijken Live BATE - Partizani Tirana stream BATE - Partizani Tirana Fox Sports Nabeschouwing BATE - Partizani Tirana Uitslag BATE - Partizani Tirana Statistieken BATE - Partizani Tirana Champions League 2023/2024 BATE - Partizani Tirana wedden BATE - Partizani Tirana gokken BATE - Partizani Tirana Unibet