Nabeschouwing Bayern München - Kopenhagen (0-0) || Champions League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Bayern München het woensdag 29 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Kopenhagen (0-0)

De Champions League 2023/2024 wedstrijd tussen Bayern München en Kopenhagen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Bayern München dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Kopenhagen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Stéphanie Frappart niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bayern München - Kopenhagen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Diogo Gonçalves FC Copenhagen
55' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Rasmus Falk Jensen FC Copenhagen
60' Wissel FC Copenhagen Wissel Elias Achouri voor Roony Bardghji FC Copenhagen
60' Wissel FC Copenhagen Wissel Orri Óskarsson voor Viktor Claesson FC Copenhagen
64' Wissel FC Bayern München Wissel Serge Gnabry voor Mathys Tel FC Bayern München
64' Wissel FC Bayern München Wissel Aleksandar Pavlović voor Raphaël Guerreiro FC Bayern München
64' Wissel FC Bayern München Wissel Leroy Sané voor Kingsley Coman FC Bayern München
71' Wissel FC Copenhagen Wissel Peter Ankersen voor Nicolai Boilesen FC Copenhagen
73' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Sven Ulreich FC Bayern München
86' Wissel FC Bayern München Wissel Frans Krätzig voor Alphonso Davies FC Bayern München
90' Frans Krätzig FC Bayern München
95' Wissel FC Copenhagen Wissel Oscar Højlund voor Diogo Gonçalves FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Kopenhagen
Opstellingen Bayern München - Kopenhagen
De opstellingen van Bayern München en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - Kopenhagen

Bayern München en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Kopenhagen in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kopenhagen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 1
Winst Kopenhagen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 1e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 3e plaats.