Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Astana (1-2) || Champions League 2023/2024

Woensdag 19 juli 2023 - 18:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Dinamo Tbilisi het woensdag 19 juli 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Dinamo Tbilisi - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Astana (1-2)

Het Champions League duel tussen Dinamo Tbilisi en Astana is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 1-2 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Tbilisi - Astana
Goals
1
2
LIVE Dinamo Tbilisi - Astana 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tbilisi - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tbilisi - Astana
Opstellingen Dinamo Tbilisi - Astana

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Tbilisi - Astana

Dinamo Tbilisi en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Tbilisi en Astana in de Champions League vond plaats op 12 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Tbilisi 0
Winst Astana 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dinamo Tbilisi - Astana Opstelling Dinamo Tbilisi Opstelling Astana Live Dinamo Tbilisi - Astana Live Dinamo Tbilisi - Astana kijken Dinamo Tbilisi - Astana kijken Live Dinamo Tbilisi - Astana stream Dinamo Tbilisi - Astana Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Astana Uitslag Dinamo Tbilisi - Astana Statistieken Dinamo Tbilisi - Astana Champions League 2023/2024 Dinamo Tbilisi - Astana wedden Dinamo Tbilisi - Astana gokken Dinamo Tbilisi - Astana Unibet