Nabeschouwing Ferencváros - KÍ (0-3) || Champions League 2023/2024

Woensdag 19 juli 2023 - 18:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Ferencváros het woensdag 19 juli 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - KÍ (0-3)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en is onder leiding van scheidsrechter David Smajc geëindigd in een 0-3 overwinning voor KÍ. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Ferencváros - KÍ
LIVE Ferencváros - KÍ 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - KÍ
Opstellingen Ferencváros - KÍ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ferencváros - KÍ

Ferencváros en spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Smajc en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ferencváros en KÍ in de Champions League vond plaats op 11 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Ferencváros 0
Winst KÍ 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ferencváros - KÍ Opstelling Ferencváros Opstelling KÍ Live Ferencváros - KÍ Live Ferencváros - KÍ kijken Ferencváros - KÍ kijken Live Ferencváros - KÍ stream Ferencváros - KÍ Fox Sports Nabeschouwing Ferencváros - KÍ Uitslag Ferencváros - KÍ Statistieken Ferencváros - KÍ Champions League 2023/2024 Ferencváros - KÍ wedden Ferencváros - KÍ gokken Ferencváros - KÍ Unibet