Nabeschouwing Feyenoord - Lazio (3-1) || Champions League 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 18:45 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Feyenoord het woensdag 25 oktober 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Lazio (3-1)

Het Champions League duel tussen Feyenoord en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Santiago Gimenez , waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ramiz Zerrouki op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee Santiago Gimenez  zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Pedro zette Lazio even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Tobias Stieler toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Lazio 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' VAR: Afgekeurd doelpunt Santiago Gimenez  Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Santiago Gimenez  Feyenoord
28' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Nicolò Rovella Lazio
30' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Bart Nieuwkoop Feyenoord
31' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Santiago Gimenez  met assist van Mats Wieffer Feyenoord 1-0
44' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Santiago Gimenez  Feyenoord
46' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Nicolò Casale Lazio
47' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Ramiz Zerrouki met assist van Calvin Stengs Feyenoord 2-0
46' Wissel Feyenoord Wissel Marcos López voor Bart Nieuwkoop Feyenoord
46' Wissel Lazio Wissel Manuel Lazzari voor Elseid Hysaj Lazio
46' Wissel Lazio Wissel Mattéo Guendouzi voor Nicolò Rovella Lazio
48' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Marcos López Feyenoord
55' Wissel Lazio Wissel Valentin Castellanos voor Ciro Immobile Lazio
58' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Quilindschy Hartman Feyenoord
61' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Alessio Romagnoli Lazio
65' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Matías Vecino Lazio
68' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Felipe Anderson Lazio
71' Wissel Feyenoord Wissel Alireza Jahanbakhsh voor Igor Paixão Feyenoord
74' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Santiago Gimenez  met assist van Quinten Timber Feyenoord 3-0
78' Wissel Lazio Wissel Danilo Cataldi voor Matías Vecino Lazio
78' Wissel Feyenoord Wissel Luka Ivanusec voor Calvin Stengs Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel Ayase Ueda voor Santiago Gimenez  Feyenoord
83' Penalty Lazio Penalty Pedro Lazio 3-1
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Mattia Zaccagni Lazio
89' Wissel Feyenoord Wissel Ondrej Lingr voor Ramiz Zerrouki Feyenoord
90' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Mattéo Guendouzi Lazio
95' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Valentin Castellanos Lazio
95' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Lutsharel Geertruida Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Lazio
Opstellingen Feyenoord - Lazio
De opstellingen van Feyenoord en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - Lazio

Feyenoord en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en Lazio elkaar treffen in de Champions League.

Winst Feyenoord 0
Winst Lazio 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 2e plaats.