Nabeschouwing Galatasaray - Žalgiris (1-0) || Champions League 2023/2024

Woensdag 2 augustus 2023 - 20:30 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Galatasaray het woensdag 2 augustus 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Žalgiris (1-0)

Het Champions League duel tussen Galatasaray en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Žalgiris
Goals
1
0
LIVE Galatasaray - Žalgiris 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Žalgiris
Opstellingen Galatasaray - Žalgiris

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Galatasaray - Žalgiris

Galatasaray en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Žalgiris in de Champions League vond plaats op 25 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 0
Winst Žalgiris 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Galatasaray - Žalgiris Opstelling Galatasaray Opstelling Žalgiris Live Galatasaray - Žalgiris Live Galatasaray - Žalgiris kijken Galatasaray - Žalgiris kijken Live Galatasaray - Žalgiris stream Galatasaray - Žalgiris Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Žalgiris Uitslag Galatasaray - Žalgiris Statistieken Galatasaray - Žalgiris Champions League 2023/2024 Galatasaray - Žalgiris wedden Galatasaray - Žalgiris gokken Galatasaray - Žalgiris Unibet