Nabeschouwing Inter Milan - Salzburg (2-1) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 18:45 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Inter Milan het dinsdag 24 oktober 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Salzburg (2-1)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Alexis Sánchez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Salzburg kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Oscar Gloukh, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Inter vervolgens op 2-1. Het was Hakan Calhanoglu die vanaf 11 meter wist te scoren in de 64e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Inter Milan een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Inter Milan - Salzburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Inter Doelpunt Alexis Sánchez met assist van Davide Frattesi Inter 1-0
23' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Roko Simic Salzburg
28' Gele kaart Inter Gele kaart voor Henrikh Mkhitaryan Inter
29' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Lucas Gourna-Douath Salzburg
47' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Gerhard Struber Salzburg
46' Wissel Inter Wissel Nicolò Barella voor Henrikh Mkhitaryan Inter
57' Doelpunt Salzburg Doelpunt Oscar Gloukh met assist van Maurits Kjaergaard Salzburg 1-1
64' Penalty Inter Penalty Hakan Calhanoglu Inter 2-1
65' Wissel Inter Wissel Matteo Darmian voor Denzel Dumfries Inter
65' Wissel Inter Wissel Marcus Thuram voor Alexis Sánchez Inter
71' Wissel Salzburg Wissel Dorgeles Nene voor Maurits Kjaergaard Salzburg
71' Wissel Salzburg Wissel Petar Ratkov  voor Roko Simic Salzburg
72' Wissel Salzburg Wissel Karim Konaté voor Mads Bidstrup Salzburg
76' Wissel Inter Wissel Kristjan Asllani voor Hakan Calhanoglu Inter
81' VAR: Afgekeurd doelpunt Lautaro Martínez Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Lautaro Martínez Inter
85' Wissel Inter Wissel Davy Klaassen voor Lautaro Martínez Inter
85' Wissel Salzburg Wissel Amankwah Forson voor Oscar Gloukh Salzburg
85' Wissel Salzburg Wissel Nicolás Capaldo  voor Lucas Gourna-Douath Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Salzburg
Opstellingen Inter Milan - Salzburg
De opstellingen van Inter Milan en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.