Nabeschouwing Kopenhagen - Breidablik (6-3) || Champions League 2023/2024

Woensdag 2 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Kopenhagen het woensdag 2 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Breidablik. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Breidablik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Breidablik (6-3)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Breidablik is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 6-3 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Breidablik
Goals
6
3
LIVE Kopenhagen - Breidablik 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Breidablik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Breidablik
Opstellingen Kopenhagen - Breidablik

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kopenhagen - Breidablik

Kopenhagen en Breidablik spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Breidablik in de Champions League vond plaats op 25 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kopenhagen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kopenhagen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Breidablik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kopenhagen 1
Winst Breidablik 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kopenhagen - Breidablik Opstelling Kopenhagen Opstelling Breidablik Live Kopenhagen - Breidablik Live Kopenhagen - Breidablik kijken Kopenhagen - Breidablik kijken Live Kopenhagen - Breidablik stream Kopenhagen - Breidablik Fox Sports Nabeschouwing Kopenhagen - Breidablik Uitslag Kopenhagen - Breidablik Statistieken Kopenhagen - Breidablik Champions League 2023/2024 Kopenhagen - Breidablik wedden Kopenhagen - Breidablik gokken Kopenhagen - Breidablik Unibet