Nabeschouwing Kopenhagen - Manchester City (1-3) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Kopenhagen het dinsdag 13 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Manchester City (1-3)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Kevin De Bruyne, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. FC Copenhagen kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Magnus Mattsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette Bernardo Silva zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Manchester City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Manchester City vergroot nadat Phil Foden de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Manchester City.

LIVE Kopenhagen - Manchester City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Manchester City Doelpunt Kevin De Bruyne met assist van Phil Foden Manchester City 0-1
21' Wissel Manchester City Wissel Jérémy Doku voor Jack Grealish Manchester City
34' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Magnus Mattsson FC Copenhagen 1-1
45' Doelpunt Manchester City Doelpunt Bernardo Silva met assist van Kevin De Bruyne Manchester City 1-2
55' Wissel FC Copenhagen Wissel Andreas Cornelius voor Viktor Claesson FC Copenhagen
70' Wissel FC Copenhagen Wissel Oscar Højlund voor Diogo Gonçalves FC Copenhagen
71' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Rasmus Falk Jensen FC Copenhagen
74' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Kevin Diks FC Copenhagen
78' Wissel Manchester City Wissel Matheus Nunes voor Bernardo Silva Manchester City
81' Wissel FC Copenhagen Wissel Jordan Larsson voor Magnus Mattsson FC Copenhagen
81' Wissel FC Copenhagen Wissel Christian Sørensen voor Elias Achouri FC Copenhagen
84' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Jacob Neestrup Hansen FC Copenhagen
92' Doelpunt Manchester City Doelpunt Phil Foden met assist van Kevin De Bruyne Manchester City 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Manchester City
Opstellingen Kopenhagen - Manchester City
De opstellingen van Kopenhagen en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.