Nabeschouwing Lazio - Celtic (2-0) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 18:45 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Lazio het dinsdag 28 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Celtic (2-0)

Het Champions League duel tussen Lazio en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door Ciro Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ciro Immobile op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lazio.

LIVE Lazio - Celtic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Celtic Gele kaart voor Greg Taylor Celtic
35' Gele kaart Celtic Gele kaart voor Alistair Johnston Celtic
50' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Nicolò Rovella Lazio
61' Wissel Lazio Wissel Ciro Immobile voor Valentin Castellanos Lazio
61' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Felipe Anderson Lazio
61' Wissel Celtic Wissel Mikey Johnston voor James Forrest Celtic
69' Wissel Celtic Wissel Hyeon-gyu Oh voor Paulo Bernardo Celtic
71' Gele kaart Celtic Gele kaart voor Matt ORiley Celtic
78' Gele kaart Celtic Gele kaart voor Hyun-jun Yang Celtic
79' Wissel Lazio Wissel Danilo Cataldi voor Nicolò Rovella Lazio
82' Doelpunt Lazio Doelpunt Ciro Immobile Lazio 1-0
84' Wissel Lazio Wissel Daichi Kamada voor Luis Alberto Lazio
85' Doelpunt Lazio Doelpunt Ciro Immobile met assist van Gustav Isaksen Lazio 2-0
86' Wissel Celtic Wissel David Turnbull voor Hyun-jun Yang Celtic
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Pedro Lazio
94' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
90' Hyeon-gyu Oh Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Celtic
Opstellingen Lazio - Celtic
De opstellingen van Lazio en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Lazio - Celtic

Lazio en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Celtic in de Champions League vond plaats op 4 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Celtic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 1
Winst Celtic 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 2e positie staat, terwijl we Celtic terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.