Nabeschouwing Lazio - Feyenoord (1-0) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 7 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Lazio het dinsdag 7 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Feyenoord (1-0)

Het Champions League duel tussen Lazio en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Ciro Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lazio uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Lazio - Feyenoord 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Bart Nieuwkoop Feyenoord
20' Wissel Feyenoord Wissel Gernot Trauner voor Bart Nieuwkoop Feyenoord
46' Doelpunt Lazio Doelpunt Ciro Immobile met assist van Felipe Anderson Lazio 1-0
53' Wissel Lazio Wissel Mattéo Guendouzi voor Daichi Kamada Lazio
63' Wissel Lazio Wissel Valentin Castellanos voor Ciro Immobile Lazio
63' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Mattia Zaccagni Lazio
68' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Matías Vecino Lazio
70' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Ramiz Zerrouki Feyenoord
74' Wissel Feyenoord Wissel Alireza Jahanbakhsh voor Gernot Trauner Feyenoord
74' Wissel Feyenoord Wissel Luka Ivanusec voor Igor Paixão Feyenoord
77' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Mats Wieffer Feyenoord
78' Wissel Lazio Wissel Luca Pellegrini voor Elseid Hysaj Lazio
78' Wissel Lazio Wissel Nicolò Rovella voor Matías Vecino Lazio
81' Wissel Feyenoord Wissel Antoni Milambo  voor Quinten Timber Feyenoord
81' Wissel Feyenoord Wissel Ayase Ueda voor Ramiz Zerrouki Feyenoord
96' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Nicolò Rovella Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Feyenoord
Opstellingen Lazio - Feyenoord
De opstellingen van Lazio en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Feyenoord

Lazio en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Feyenoord in de Champions League vond plaats op 25 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lazio. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lazio 0
Winst Feyenoord 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 3e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 1e plaats.