Nabeschouwing Maccabi Haifa - Sheriff (4-1) (na verlenging) || Champions League 2023/2024

Woensdag 2 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Maccabi Haifa het woensdag 2 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Sammy Ofer Stadium in Haifa.

Via de Maccabi Haifa - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Sheriff (4-1) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Damian Sylwestrzak geëindigd in een 4-1 overwinning voor Maccabi Haifa. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Maccabi Haifa dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 4-1.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Sheriff
Goals
4
1
LIVE Maccabi Haifa - Sheriff 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Sheriff
Opstellingen Maccabi Haifa - Sheriff

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maccabi Haifa - Sheriff

Maccabi Haifa en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damian Sylwestrzak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Haifa en Sheriff in de Champions League vond plaats op 26 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sheriff favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maccabi Haifa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maccabi Haifa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Maccabi Haifa 0
Winst Sheriff 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Maccabi Haifa - Sheriff Opstelling Maccabi Haifa Opstelling Sheriff Live Maccabi Haifa - Sheriff Live Maccabi Haifa - Sheriff kijken Maccabi Haifa - Sheriff kijken Live Maccabi Haifa - Sheriff stream Maccabi Haifa - Sheriff Fox Sports Nabeschouwing Maccabi Haifa - Sheriff Uitslag Maccabi Haifa - Sheriff Statistieken Maccabi Haifa - Sheriff Champions League 2023/2024 Maccabi Haifa - Sheriff wedden Maccabi Haifa - Sheriff gokken Maccabi Haifa - Sheriff Unibet