Nabeschouwing Olimpija - Ludogorets (2-1) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 1 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Olimpija het dinsdag 1 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Ludogorets (2-1)

Het Champions League duel tussen Olimpija en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Olimpija - Ludogorets
Goals
2
1
LIVE Olimpija - Ludogorets 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - Ludogorets
Opstellingen Olimpija - Ludogorets

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olimpija - Ludogorets

Olimpija en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpija en Ludogorets in de Champions League vond plaats op 26 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Olimpija 0
Winst Ludogorets 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Olimpija - Ludogorets Opstelling Olimpija Opstelling Ludogorets Live Olimpija - Ludogorets Live Olimpija - Ludogorets kijken Olimpija - Ludogorets kijken Live Olimpija - Ludogorets stream Olimpija - Ludogorets Fox Sports Nabeschouwing Olimpija - Ludogorets Uitslag Olimpija - Ludogorets Statistieken Olimpija - Ludogorets Champions League 2023/2024 Olimpija - Ludogorets wedden Olimpija - Ludogorets gokken Olimpija - Ludogorets Unibet