Nabeschouwing Olympique Marseille - Panathinaikos (2-1) (2-4 na strafschoppen) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 21:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Olympique Marseille het dinsdag 15 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Panathinaikos. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Panathinaikos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille - Panathinaikos (2-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Olympique Marseille en Panathinaikos is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een overwinning voor Olympique Marseille. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Olympique Marseille het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Olympique Marseille - Panathinaikos
Goals
2
1
LIVE Olympique Marseille - Panathinaikos 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille - Panathinaikos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Panathinaikos
Opstellingen Olympique Marseille - Panathinaikos

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympique Marseille - Panathinaikos

Olympique Marseille en Panathinaikos spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Marseille en Panathinaikos in de Champions League vond plaats op 9 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Panathinaikos. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Panathinaikos favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olympique Marseille te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympique Marseille. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Marseille 0
Winst Panathinaikos 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Olympique Marseille - Panathinaikos Opstelling Olympique Marseille Opstelling Panathinaikos Live Olympique Marseille - Panathinaikos Live Olympique Marseille - Panathinaikos kijken Olympique Marseille - Panathinaikos kijken Live Olympique Marseille - Panathinaikos stream Olympique Marseille - Panathinaikos Fox Sports Nabeschouwing Olympique Marseille - Panathinaikos Uitslag Olympique Marseille - Panathinaikos Statistieken Olympique Marseille - Panathinaikos Champions League 2023/2024 Olympique Marseille - Panathinaikos wedden Olympique Marseille - Panathinaikos gokken Olympique Marseille - Panathinaikos Unibet