Nabeschouwing PSG - Newcastle United (1-1) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt PSG het dinsdag 28 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Newcastle United (1-1)

De Champions League 2023/2024 wedstrijd tussen PSG en Newcastle United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Alexander Isak, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Kylian Mbappé  in de 98e minuut zorgde er even later voor dat Paris Saint Germain weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE PSG - Newcastle United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
24' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Alexander Isak met assist van Miguel Almirón Newcastle United 0-1
36' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Manuel Ugarte Paris Saint Germain
54' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Kang-in Lee Paris Saint Germain
58' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Ousmane Dembélé Paris Saint Germain
60' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Milan Skriniar Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Bradley Barcola voor Randal Kolo Muani Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Vitinha voor Manuel Ugarte Paris Saint Germain
72' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Gianluigi Donnarumma  Paris Saint Germain
82' Wissel Paris Saint Germain Wissel Marco Asensio voor Kang-in Lee Paris Saint Germain
83' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Miguel Almirón Newcastle United
85' Wissel Paris Saint Germain Wissel Gonçalo Ramos voor Danilo Pereira Paris Saint Germain
92' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Nick Pope Newcastle United
95' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Gonçalo Ramos Paris Saint Germain
90' Ousmane Dembélé Paris Saint Germain
98' Penalty Paris Saint Germain Penalty Kylian Mbappé  Paris Saint Germain 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Newcastle United
Opstellingen PSG - Newcastle United
De opstellingen van PSG en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.