Nabeschouwing Real Sociedad - Salzburg (0-0) || Champions League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Real Sociedad het woensdag 29 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Salzburg (0-0)

De Champions League 2023/2024 wedstrijd tussen Real Sociedad en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Real Sociedad dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Real Sociedad, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mykola Balakin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Sociedad - Salzburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Aritz Elustondo Real Sociedad
46' Wissel Salzburg Wissel Leandro Morgalla voor Strahinja Pavlovic Salzburg
46' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Pacheco voor Aritz Elustondo Real Sociedad
62' Wissel Salzburg Wissel Karim Konaté voor Dorgeles Nene Salzburg
62' Wissel Salzburg Wissel Roko Simic voor Petar Ratkov Salzburg
65' Wissel Real Sociedad Wissel Ander Barrenetxea voor Brais Méndez Real Sociedad
74' Wissel Real Sociedad Wissel Takefusa Kubo voor Mohamed-Ali Cho Real Sociedad
74' Wissel Real Sociedad Wissel Hamari Traoré voor Álvaro Odriozola Real Sociedad
78' Wissel Salzburg Wissel Amankwah Forson voor Oscar Gloukh Salzburg
80' Wissel Real Sociedad Wissel Umar Sadiq voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
84' Wissel Salzburg Wissel Samson Baidoo voor Andreas Ulmer Salzburg
91' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Amar Dedic Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Salzburg
Opstellingen Real Sociedad - Salzburg
De opstellingen van Real Sociedad en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Salzburg

Real Sociedad en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mykola Balakin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Salzburg in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Salzburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 1
Winst Salzburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 1e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 3e plaats.