Nabeschouwing Sheriff - SSC Farul (3-0) (na verlenging) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 18 juli 2023 - 19:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Sheriff het dinsdag 18 juli 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen SSC Farul. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Sheriff - SSC Farul live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - SSC Farul (3-0) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Sheriff en SSC Farul is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheriff. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sheriff dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 3-0.

Wedstrijdstatistieken Sheriff - SSC Farul
Goals
3
0
LIVE Sheriff - SSC Farul 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - SSC Farul teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - SSC Farul
Opstellingen Sheriff - SSC Farul

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sheriff - SSC Farul

Sheriff en SSC Farul spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en SSC Farul in de Champions League vond plaats op 12 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor SSC Farul. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is SSC Farul favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sheriff te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheriff. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheriff 0
Winst SSC Farul 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sheriff - SSC Farul Opstelling Sheriff Opstelling SSC Farul Live Sheriff - SSC Farul Live Sheriff - SSC Farul kijken Sheriff - SSC Farul kijken Live Sheriff - SSC Farul stream Sheriff - SSC Farul Fox Sports Nabeschouwing Sheriff - SSC Farul Uitslag Sheriff - SSC Farul Statistieken Sheriff - SSC Farul Champions League 2023/2024 Sheriff - SSC Farul wedden Sheriff - SSC Farul gokken Sheriff - SSC Farul Unibet