Nabeschouwing Sparta Praha - Kopenhagen (3-3) (2-4 na strafschoppen) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Sparta Praha het dinsdag 15 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Kopenhagen (3-3) (2-4 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Sparta Praha en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een overwinning voor Kopenhagen. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Kopenhagen het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Sparta Praha - Kopenhagen
Goals
3
3
LIVE Sparta Praha - Kopenhagen 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Kopenhagen
Opstellingen Sparta Praha - Kopenhagen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sparta Praha - Kopenhagen

Sparta Praha en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Praha en Kopenhagen in de Champions League vond plaats op 8 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Praha 0
Winst Kopenhagen 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sparta Praha - Kopenhagen Opstelling Sparta Praha Opstelling Kopenhagen Live Sparta Praha - Kopenhagen Live Sparta Praha - Kopenhagen kijken Sparta Praha - Kopenhagen kijken Live Sparta Praha - Kopenhagen stream Sparta Praha - Kopenhagen Fox Sports Nabeschouwing Sparta Praha - Kopenhagen Uitslag Sparta Praha - Kopenhagen Statistieken Sparta Praha - Kopenhagen Champions League 2023/2024 Sparta Praha - Kopenhagen wedden Sparta Praha - Kopenhagen gokken Sparta Praha - Kopenhagen Unibet