Nabeschouwing Struga - Žalgiris (1-2) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 18 juli 2023 - 17:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Struga het dinsdag 18 juli 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradska Plaža Stadium in Struga.

Via de Struga - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Struga - Žalgiris (1-2)

Het Champions League duel tussen Struga en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 1-2 overwinning voor Žalgiris. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Struga - Žalgiris
Goals
1
2
LIVE Struga - Žalgiris 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Struga - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Struga - Žalgiris
Opstellingen Struga - Žalgiris

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Struga - Žalgiris

Struga en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Struga en Žalgiris in de Champions League vond plaats op 11 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Struga 0
Winst Žalgiris 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Struga - Žalgiris Opstelling Struga Opstelling Žalgiris Live Struga - Žalgiris Live Struga - Žalgiris kijken Struga - Žalgiris kijken Live Struga - Žalgiris stream Struga - Žalgiris Fox Sports Nabeschouwing Struga - Žalgiris Uitslag Struga - Žalgiris Statistieken Struga - Žalgiris Champions League 2023/2024 Struga - Žalgiris wedden Struga - Žalgiris gokken Struga - Žalgiris Unibet