Nabeschouwing Young Boys - Crvena Zvezda (2-0) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Young Boys het dinsdag 28 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in Bern.

Via de Young Boys - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Crvena Zvezda (2-0)

Het Champions League duel tussen Young Boys en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 2-0 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Kosta Nedeljković zette Young Boys op een 1-0 voorsprong in de 8e minuut van de wedstrijd. Young Boys vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lewin Blum op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Young Boys.

LIVE Young Boys - Crvena Zvezda 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Eigen doelpunt Young Boys Eigen doelpunt Kosta Nedeljković Loris Benito Young Boys 1-0
29' Doelpunt Young Boys Doelpunt Lewin Blum met assist van Mohamed Camara Young Boys 2-0
46' Wissel Young Boys Wissel Ebrima Colley voor Darian Males Young Boys
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel Jovan Mijatović voor Cherif Ndiaye Crvena Zvezda
59' Wissel Crvena Zvezda Wissel Vladimir Lučić voor Marko Stamenić Crvena Zvezda
59' Wissel Crvena Zvezda Wissel Jean-Philippe Krasso voor Mirko Ivanić Crvena Zvezda
74' Wissel Young Boys Wissel Miguel Chaiwa voor Joël Monteiro Young Boys
74' Wissel Young Boys Wissel Silvere Ganvoula voor Jean-Pierre Nsame Young Boys
83' Wissel Crvena Zvezda Wissel Aleksandar Katai voor Srđan Mijailović Crvena Zvezda
90' Wissel Crvena Zvezda Wissel Guélor Kanga voor In-beom Hwang Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Crvena Zvezda
Opstellingen Young Boys - Crvena Zvezda
De opstellingen van Young Boys en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Barak Bakhar
Voorbeschouwing Young Boys - Crvena Zvezda

Young Boys en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Young Boys en Crvena Zvezda in de Champions League vond plaats op 4 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen Young Boys en Crvena Zvezda eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Young Boys 0
Winst Crvena Zvezda 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys op een 4e positie staat, terwijl we Crvena Zvezda terugvinden op de 3e plaats.