Nabeschouwing Young Boys - Manchester City (1-3) || Champions League 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Young Boys het woensdag 25 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in Bern.

Via de Young Boys - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Manchester City (1-3)

Het Champions League duel tussen Young Boys en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Morten Krogh geëindigd in een 1-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Manuel Akanji, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Young Boys kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Meschack Elia, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Manchester City vervolgens op 1-2. Het was Erling Haaland die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Manchester City vergroot nadat Erling Haaland de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Manchester City.

Wedstrijdstatistieken Young Boys - Manchester City
1
3
LIVE Young Boys - Manchester City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Joël Monteiro Young Boys
48' Doelpunt Manchester City Doelpunt Manuel Akanji met assist van Rúben Dias Manchester City 0-1
52' Doelpunt Young Boys Doelpunt Meschack Elia met assist van Cheikh Niasse Young Boys 1-1
64' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Mohamed Camara Young Boys
67' Penalty Manchester City Penalty Erling Haaland Manchester City 1-2
72' Wissel Manchester City Wissel Silvère Ganvoula voor Joël Monteiro Manchester City
72' Wissel Manchester City Wissel Bernardo Silva voor Jeremy Doku Manchester City
72' Wissel Young Boys Wissel Julián Álvarez voor Matheus Nunes Young Boys
73' Wissel Young Boys Wissel Jean-Pierre Nsame voor Cedric Itten Young Boys
74' VAR: Afgekeurd doelpunt Julián Álvarez Afgekeurd doelpunt vanwege hands Julián Álvarez Manchester City
80' Wissel Young Boys Wissel Darian Males voor Sandro Lauper  Young Boys
80' Wissel Young Boys Wissel Noah Persson voor Ulisses Garcia  Young Boys
80' Wissel Young Boys Wissel Saidy Janko voor Lewin Blum Young Boys
86' Doelpunt Manchester City Doelpunt Erling Haaland met assist van Rodri Manchester City 1-3
90' Wissel Manchester City Wissel Sergio Gómez voor Erling Haaland Manchester City
90' Wissel Manchester City Wissel Kalvin Phillips voor Rodri Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Manchester City
Opstellingen Young Boys - Manchester City
De opstellingen van Young Boys en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Manchester City zal beginnen in een 3-2-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Young Boys - Manchester City

Young Boys en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Morten Krogh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Young Boys en Manchester City elkaar treffen in de Champions League.

Winst Young Boys 0
Winst Manchester City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys op een 3e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 1e plaats.