Nabeschouwing Zrinjski - Banants (2-3) (4-3 na strafschoppen) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 18 juli 2023 - 20:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Zrinjski het dinsdag 18 juli 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Banants. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski - Banants live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Banants (2-3) (4-3 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Zrinjski en Banants is onder leiding van scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen geëindigd in een overwinning voor Banants. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Banants het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Zrinjski - Banants
Goals
2
3
LIVE Zrinjski - Banants 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Banants teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Banants
Opstellingen Zrinjski - Banants

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zrinjski - Banants

Zrinjski en Banants spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zrinjski en Banants in de Champions League vond plaats op 11 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zrinjski. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zrinjski favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Banants slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zrinjski 1
Winst Banants 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zrinjski - Banants Opstelling Zrinjski Opstelling Banants Live Zrinjski - Banants Live Zrinjski - Banants kijken Zrinjski - Banants kijken Live Zrinjski - Banants stream Zrinjski - Banants Fox Sports Nabeschouwing Zrinjski - Banants Uitslag Zrinjski - Banants Statistieken Zrinjski - Banants Champions League 2023/2024 Zrinjski - Banants wedden Zrinjski - Banants gokken Zrinjski - Banants Unibet