Nabeschouwing Zrinjski - Slovan Bratislava (0-1) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 25 juli 2023 - 21:00 uur



In de Champions League 2023/2024 neemt Zrinjski het dinsdag 25 juli 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Slovan Bratislava (0-1)

Het Champions League duel tussen Zrinjski en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Zrinjski - Slovan Bratislava
LIVE Zrinjski - Slovan Bratislava 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Slovan Bratislava
Opstellingen Zrinjski - Slovan Bratislava

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zrinjski - Slovan Bratislava

Zrinjski en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zrinjski en Slovan Bratislava in de Champions League vond plaats op 21 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Zrinjski als Slovan Bratislava wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zrinjski 1
Winst Slovan Bratislava 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zrinjski - Slovan Bratislava Opstelling Zrinjski Opstelling Slovan Bratislava Live Zrinjski - Slovan Bratislava Live Zrinjski - Slovan Bratislava kijken Zrinjski - Slovan Bratislava kijken Live Zrinjski - Slovan Bratislava stream Zrinjski - Slovan Bratislava Fox Sports Nabeschouwing Zrinjski - Slovan Bratislava Uitslag Zrinjski - Slovan Bratislava Statistieken Zrinjski - Slovan Bratislava Champions League 2023/2024 Zrinjski - Slovan Bratislava wedden Zrinjski - Slovan Bratislava gokken Zrinjski - Slovan Bratislava Unibet